Rólunk

Immáron nemcsak az ország egyik vezető szolárium nagykereskedéseként és franchise hálózat tulajdonosaként, hanem a fémipar népszerű piaci szereplőjeként is említhetjük magunkat. 2021-ben vállalatunk egy nagyobb beruházás keretében bővítette profilját. Ezzel a terjeszkedéssel a szolárium ipar további támogatásán túl a fémiparba törés volt a célunk.

Több mint 8000 m2-es központunk széles szoláriumgép, saját márkás szoláriumcső és szolárium kozmetikum választékkal, valamint gyártási és szerviz szolgáltatásokkal várja látogatóit. Franchise rendszerünket támogató training központunk színvonalas szolárium ipari továbbképzésekkel és programokkal várja az érdeklődőket.

Történetünk

Cégünk 2005-ben alapult meg, és azóta számos rendkívül fontos mérföldkövet tudhat a háta mögött. Egy év alatt fejlesztettük ki saját gyártású lámpánkat, melyet Dunakeszin a LightTech gyártott számunkra. Ez a termék ekkor EuroSun, majd SunSystem néven futott. Folyamatos bővülés és egy igen komoly szakmai apparátus felállítása után megszereztük a HAPRO-tól a Luxura szoláriumgépek kizárólagos forgalmazói jogát Magyarországon.

Itt sem álltunk meg, a saját szolárimcsövek fejlesztése után belevágtunk a saját álló szoláriumgép megalkotásába. Így született meg pár év munkájának értékes gyümölcseként a sokak által kedveld Sunless V58 álló szoláriumgép.

Egy újabb nagy áttörés akkor következett be cégünk életében, amikor útnak indult Sun System Training Day néven a szolárium üzemeltetőket célzó rendezvénysorozatunk. Ekkor beírtuk magunkat a köztudatba, és már nemcsak Magyarországon, hanem a Kárpát-medencében is a szoláriumipar és a szoláriumkultúra meghatározó cégei közé kerültünk.

A népszerűség további vágyat ébresztett bennünk arra, hogy élen járjunk a piacon. Ezért 2009-ben új projecttel rukkoltunk elő egy reform szoláriumcső család piacradobásával. A piacon egyedülálló Csokicső®-vel, vagy más néven a Chocolate Brown® szoláriumcső szériákkal kivívtuk a felhasználók bizalmát, szeretetét és hűségét.

Haladva a korral, a technológiai innovációkkal és a szoláriumozók igényeivel, megalkottuk a csőcsalád új tagját, a folyamatosan fejlődő Chocolate Brown® HOT!-ot mely később a TOP!, majd a MIX! nevet viselte. A fényporvédelemmel és egyedi paraméterekkel ellátott csöveket úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek az EU-s szabványon belüli 3-as besorolásnak is (Nr1-3).

Piaci törekvéseink és üzleti fejlődésünk olyan világmárkák figyelmét is felhívták a Sun Systemre, mint az amerikai Australian Gold, melynek több mint 10 éve vagyunk kizárólagos magyar disztribútorai. Cégünk törekvéseit a márka hazai piacra vezetésében és népszerűsítésében az Australian Gold 2015-ös Kanári-szigeteki világkonferenciáján a Kiváló disztribútor címmel díjazta.

2013-ra készen álltunk arra, hogy megalapítsunk egy azóta is töretlenül és stabilan működő franchise rendszert, amelynek a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat nevet adtuk. A hálózat komoly tempóban bővült idehaza és a határon túl. Hála a szolárium üzemeltetők belénk vetett bizalmának, egy év alatt Európa egyik legkiépítettebb szoláriumhálózatává váltunk. Ekkor kelt életre a Chocolate Brown PREMIUM szoláriumcső, amelyet kizárólag a Csokiszolárium Hálózat stúdiói használhatnak. 2 év alatt több mint 100 szolárium csatlakozott hálózatunkhoz, mely jelenleg is nagy ütemben növekszik és igen nagy népszerűségnek örvend.

A SCYN szoláriumkozmetikum márka megalkotása után 2019-ben megjelent egy újabb saját fejlesztésű kollekciónk, amely a Chocolate Brown CHOCO nevet viseli. A kifogástalan minőségű termékcsalád prémium tagjai megtalálhatók valamennyi Choocolate Brown szolárium stúdióban. Legutóbbi innovációnkként pedig megalkottuk a felhasználóbarát szoláriumhabot, amely a CHOCO család legújabb tagja.


Csokicső

A Csokicső evolúciója 2006-ban kezdődött a magyar gyártású SunSystem és EuroSun csövek megalkotásával. 3 év továbbfejlesztés gyümölcseként megszületett 2009-ben a piacon egyedülálló Csokicső®, avagy a Chocolate Brown® szoláriumcső. Folyamatosan lépést tartva a nyugati piaci trendekkel, megalkottuk a Chocolate Brown® HOT!, TOP!, majd a MIX! termékeket, melyek megfelelnek az EU-s szabványon belüli 3-as besorolásnak is (Nr1-3). 2013-as franchise alapításunk sikerére reagálva megszületett a Chocolate Brown PREMIUM szoláriumcső, amelyet kizárólag a Csokiszolárium Hálózat stúdiói használhatnak.

CSOKICSÖVET SZERETNÉK!


Chocolate Brown

A franchise hálózat Európa szolárium ipari élvonalában. 2013-ban alapítottuk meg saját franchise rendszerünket, melyet első sorban a magyar piacra szántunk. Reform rendszerünknek, komoly piaci törekvéseinknek és jó néhány trend diktáló aktivitásnak köszönhetően hamar nemzetközi sikerre tettünk szert. A Chocolate Brown szolgáltatási és üzemeltetési rendszerének sikere a felhasználók bizalmában, szeretetében és lojalitásában mérhető. Immáron nemcsak a vállalkozók, hanem a szoláriumozók körében is a legkedveltebb franchiseok közé tartozunk.

CSATLAKOZZ SZOLÁRIUM HÁLÓZATUNKHOZ!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ


Sunless

A Sunless megalkotása különösen fontos mérföldkő volt cégünk életében. A szoláriumgépek forgalmazása, felújítása és szervizelése során hamar fény derült arra, hogy milyen alapvető gyártói hibákkal küzdenek partnereink. A Sunless elérhető áron hordozza magában egy prémium álló szoláriumgép minden előnyét. Emellett pedig minden részletre ügyelve profi formatervező csapatunk igényes designnal látta el gépeinket. A Sunless a szolárium stúdiók ékszere.

ISMERKEDJ MEG GÉPKÍNÁLATUNKKAL!

SZOLÁRIUM GÉPEK


SCYN

Betörtünk a szolárium kozmetikumok piacára is egy olyan termékcsaláddal, amellyel igyekeztünk minden felhasználói igényt kielégíteni. Könnyen applikálható, minőségi és stílusos csomagolásban született meg a SCYN, Poker, Original, Neon és sminklemosó termékcsaládunk. Értékes, a barnulást segítő és a bőrvédelmet támogató összetevőkkel és mennyei illatokkal kínáljuk termékeinket flakonos és tasakos kiszerelésben.

PRÓBÁLD KI A SCYN-T!

WEBSHOP


Choco

Luxusba borítottuk a szoláriumozók bőrét a CHOCO termékcsaláddal. A drágakövek által ihletett izgalmas parfümillatú szolárium kozmetikumok országszerte megtalálhatók számos szolárium stúdióban. Az ízléses csomagolás és annak értékes tartalma is prémium élvezetet nyújt elérhető áron. A termékcsalád Prémium jelzésű termékei valódi kincset jelentenek, melyre csak a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat tagjainál lelhetnek rajongóink.

PRÓBÁLD KI A CHOCO-T!

WEBSHOP


Choco hab

A Choco család habkönnyű élménnyel ajándékozza meg a szoláriumozókat. Az ország első szolihabja amellett, hogy könnyen felvihető a bőrre, kellemes és könnyed viseletet jelent a szoláriumozók számára. Vége az olajos, nehéz és ragadós krémek korszakának.

PRÓBÁLD KI A CHOCO HABOT!

WEBSHOP


Lemez Design

Szerettük volna szélesebb körben kiszolgálni a szolárium ipart, ezért fontolóra vettük vállalkozásunk bővítését. Végül egy teljesen új részleget alakítottunk ki, amely a fémmegmunkálásra fókuszál. A Lemez Design-nal megszületett egy új álom, amelynek professzionális bázisát a lézervágás és az élhajlítás jelenti. Felszerelt üzemünkben profi szakemberek készítik saját termékeinket, illetve vállalják a tervezéstől a beszerelésig prototípusok, valamint kisebb és nagyobb volumenű megrendelések bérgyártását.

TUDJ MEG TÖBBET A LÉZERVÁGÁSRÓL

LEMEZ DESIGN

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba!

Címünk
Sun System Kft.
H-2225 Üllő, Zöldmező utca 3.
Adószám: 13545659-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-860845

Telefonszámaink
Szerviz: +36 30 8428253
Cső értékesítés: +36 30 425 8385
Szoláriumgép értékesítés: +36 30 267 0808
Szolárium kozmetikum értékesítés: +36 30 820 1287; +36 30 953 5185

E-mail címeink
Központ és cső értékesítés: info@sunsystem.hu
Szoláriumgép értékesítés: iroda@sunsystem.hu
Szolárium kozmetikum értékesítés: kozmetikum@sunsystem.hu
Szolárium szerviz : service@sunsystem.hu

Nyitvatartás
H-P: 08:00-16:00

    Biztonsági kérdés: