Szolárium gépek

SUNLESS
SAJÁT MÁRKÁS GÉP

A Sunless megalkotása különösen fontos mérföldkő volt cégünk életében. A szoláriumgépek forgalmazása, felújítása és szervizelése során hamar fény derült arra, hogy milyen alapvető gyártói hibákkal küzdenek partnereink. A Sunless elérhető áron hordozza magában egy prémium álló szoláriumgép minden előnyét. Emellett pedig minden részletre ügyelve profi formatervező csapatunk igényes designnal látta el gépeinket. A Sunless a szolárium stúdiók ékszere.

Ahogy arra az álló szolárium gép nevéből is lehet következtetni (V=vertical 58=csövek száma), a gép 58 cső befogadására alkalmas. Kialakításakor ügyeltünk arra, hogy minden felületet kihasználjunk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb cső férjen el gépünkben. Szintén a Sunless egyik nagy előnye, hogy belső része rendkívül könnyen takarítható, a gyorsaság és a higiéniai biztonság jegyében.

A Sunless V58 álló szolárium gép vibro funkciója mellett a modernebb modellekben a zenét magad vezérelheted. Az említett funkciók mellett a gép esztétikus külső megjelenésével is az élmények oltárán áldoztunk.

LUXURA
HIVATALOS PARTNER

A Sun System Kft. a népszerű Luxura szolárium márka kizárólagos magyarországi forgalmazója 2005 óta. A holland Hapro International szoláriumkészülék-gyártó exkluzív termékeit úgy alakították ki, hogy azok komfortosak legyen. A gépek vonzó, stílusos és elegáns megjelenése felhasználóbarát vezérlő egységekkel minőségi szoláriumozási élményt nyújt a vendégeknek.

FELÚJÍTOTT
SZOLÁRIUM GÉPEK

Cégünk rég óta foglalkozik szolárium gépek felújításával. Ezzel egyrészt szeretnénk lehetőséget kínálni a piac azon szereplőinek, akik megbízható használt gépet szeretnének vásárolni. Másrészt pedig célunk csökkenteni a szolárium ipar környezeti hatásait. Az új gépek gyártási folyamata, illetve a használt, minimálisan megrongálódott, esztétikai hibás gépek megsemmisítése nagyobb ökológiai lábnyomot hagy a Földön, mintha a meglévő gépekbe új életet lehelnénk.