Sun System - Amennyiben a levél tartalma hiányos, vagy nem olvasható, kérem engedélyezze levelező rendszerében a képek (távoli tartalmak) megjelenítését, vagy látogasson el weboldalunkra.

Sun System Szakmai Nap és Vásár a Lurdy Házban!

Hagyományinknak megfelelően idén ősszel is megrendezésre kerül a Sun System Szolárium Szakmai Nap és Vásár (Training Day 2012) elnevezésű rendezvényünk szolárium stúdiók tulajdonosainak, üzemeltetőinek és alkalmazottainak.

Lurdy Ház Konferencia Központ,
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

2012. október 12. péntek
(nyitás 9 órakor, az előadások 12 órától 16 óráig tartanak)

Részvétel: DÍJTALAN!

Parkolás: INGYENES!

Regisztráció a szakmai napra itt!!!

SZEMÉLYZET KÉPZÉS

A legújabb termékajánlási praktikák, 2013-as kozmetikumok, Trendi értékesítési rendszerek, barnulási tippek, értékesítési tanácsok kerülnek bemutatásra, Magyarország elismert szakorvosai, bőrgyógyászai, marketingszakértők és gyártói trénerek prezentálásában.
Vendégeink lesznek az Australian Gold szolárium kozmetikumokat gyártó cég képviselői az Egyesült államokból, és a SCYN kozmetikumokat gyártó cég képviselői Németországból!

ÜZEMELTETŐ KÉPZÉS

A legújabb termékek prezentálása mellett bemutatásra kerülnek az üzemeltetés legkorszerűbb technikái, többlépcsős fejlesztési rendszerek, bevált forgalomnövelő módszerek, hirdetési és marketing eszközök és a Chocolate Brown Hálózati Rendszer! Beszámolunk az új Chocolate Brown HOT! Szoláriumcsövek hatásairól is.

VÁSÁR

Idén első alkalommal két külön teremben egyszerre nyílik lehetőség a képzésen való részvételre és a vásárlásra. A nagyteremben a személyzetképzések, bemutatók, programok zajlanak, míg mellette a VIP teremben kizárólag a Szolárium Stúdió tulajdonosok részére lehetőség nyílik az extra kedvezményes vásárlásra.

Törzskártyás partnereink részére további kedvezményeket biztosítunk. (Erről további információ a www.sunsystem.hu weboldalon található.)

Értékes ajándékokkal és sorsolással várjuk vendégeinket

Kisorsolásra kerül:

  • Egy nagyértékű szoláriumgép
  • Egy teljes készülékre való TELJES CSŐ GARNITÚRA, házhozszállítással, beszereléssel
  • Exclusive Krémcsomagok 50.000, 40.000, 30.000 Forint értékben
  • Minden Résztvevő Meglepetés Ajándékot kap!
  • Minden Stúdió tulajdonos Extra Ajándékot kap!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Üdvözlettel:
A Sun System Csapata

Amennyiben nem kér több hírlevelet, küldjön e-mail-t a barath.tibor@sunsystem.hu e-mail címre!