Szolárium csövek

Cégünk már alapításának évében együtt dolgozott a Dunakeszin működő LightTech-kel, amely egyedi szolárium csöveket gyártott számunkra. Ez a termék ekkor EuroSun, majd SunSystem néven futott a piacon. Folyamatos bővülésünk és szakmai fejlődésünk után 2009-ben új projekttel rukkoltunk elő, amely egy reform szoláriumcső család piacra dobása volt. A piacon egyedülálló Csokicső®-vel, vagy más néven a Chocolate Brown® szoláriumcső szériákkal kivívtuk a felhasználók bizalmát, szeretetét és hűségét.

Haladva a korral, a technológiai innovációkkal és a szoláriumozók igényeivel, megalkottuk a csőcsalád új tagját, a folyamatosan fejlődő Chocolate Brown® HOT!-ot mely később a TOP!, majd a MIX! nevet viselte. A fényporvédelemmel és egyedi paraméterekkel ellátott csöveket úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek az EU-s szabványon belüli 3-as besorolásnak is (Nr1-3).

2013-ban megalapítottuk az azóta is töretlenül és stabilan működő franchise rendszert, amelynek a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat nevet adtuk. Franchise partnereink számára megalkottunk egy olyan csőcsaládot, amely kizárólag a Chocolate Brown csokiszolárium Hálózat szolárium stúdióiban érhető el. Ezt a Chocolate Brown PREMIUM szoláriumcső család, amelyet 2 év alatt több mint 100 szoláriumban tettünk elérhetővé hála partnereinknek. A cső exkluzivitását ahogy az nevéből kikövetkeztethető, prémium minősége adja.